bedrijven

foto's

bedrijfsfoto's

Met onze hoge kwaliteit camera kunnen wij prachtige foto’s maken en waar nodig bewerken. Deze foto’s kunt u vervolgens gebruiken op uw website of social media pagina’s. Wij fotograferen uw kantoorpand en alles eromheen. Met onze foto’s maakt u uw bedrijf nog persoonlijker. Ge├»nteresseerd? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of extra informatie.

promovideo

promotievideo

Bij een goed bedrijf hoort een goede promotievideo. Dat kunnen wij voor u gaan maken! Wij filmen met onze camera en stabiliser en wij bewerken het in professionele software als Premiere Pro en Aftereffects. Een promotie video wordt steeds vaker gebruikt omdat daarmee in ongeveer 1,5 minuut uw bedrijf wordt weergegeven en de kijker een beeld heeft van wat jullie in je hebben. Deze video gaan wij voor u maken!

Bedrijfsfilm

Video over uw bedrijf

Uw bedrijf is veel meer dan er in een promotiefilm weergeven kan worden. Daarom maken wij ook een bedrijfsfilm. Met deze film kunt u niet alleen laten zien wat uw bedrijf in zich heeft maar ook de mensen die er werken, de diensten die jullie verlenen uitgebreid weergeven en vertellen waarom uw bedrijf zo fantastisch goed is. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Aanbod voor bedrijven

Wij bieden een groot aanbod aan diensten waarmee wij u verder kunnen helpen. Heb u specifieke vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak maken over de prijs? Laat het ons weten en neem contact op via de contact pagina!

-pcdesigns-

laten we beginnen