particulieren

FOto's

fotografie

Wij hebben een goede camera waarmee we hoge kwaliteit foto┬┤s kunnen maken, na een shoot bewerken we deze foto’s in software als adobe Lightroom en Photoshop voor een verbluffend resultaat. Foto’s worden steeds meer gebruikt op social media en heel veel andere platformen. Met onze foto’s steelt u de show op alle social media platformen! Wij maken foto’s als geen ander, bekijk het aanbod hieronder om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

social video

social media video

Met onze videocamera en stabiliser kunnen wij onder hoge kwaliteit soepele video’s maken. Na een middagje filmen bewerken de beelden in Premiere Pro en Aftereffects. Dat zijn professionele programma’s voor video editing. Met onze banger video kunt u alle details van uw auto, huis of favoriete sport laten zien. Wij maken de beste video’s voor u. Bekijk het aanbod hieronder om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!

commercial

marktplaats commercial

Een gave video voor social media is leuk, maar wat als u iets wilt verkopen als een auto op marktplaats? Wij kunnen een commercial video maken voor u over uw product of eigendom. In onze gedetailleerde video laten wij alles zien wat uw product of eigendom te bieden heeft.

Aanbod voor particulieren

Wij bieden een groot aanbod aan diensten waarmee wij u verder kunnen helpen. Heb u specifieke vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak maken over de prijs? Laat het ons weten en neem contact op via de contact pagina!

-pcdesigns-

laten we beginnen