- pcdesigns-

over ons

over ons

bedrijf

over pcdesigns

Welkom bij pcdesigns.nl! Wij zijn een frisse startup met passie voor fotografie, videografie en webdesign. Wij zijn 2 jonge gozers die vanuit onze interesses dit bedrijfje hebben opgezet. Wij hopen hiermee andere startups te helpen groeien door middel van promotiemateriaal en een moderne website. Ook draaien wij onze hand niet om voor een korte video voor op sociale media. 

Carsten Hanekamp

Videograaf & Websitebeheer

carsten

Hallo! Ik ben Carsten en ik ben 18 jaar oud. Ik woon in Wijchen en ik studeer Electrical Engineering aan de TU in Eindhoven. Ik kan goed overweg met alles wat met computers te maken heeft. Ik vond het altijd al leuk om met computers te werken en heb zo websites leren bouwen en video’s leren editen en maken! Pelle en ik vormen zo een ideale samenwerking als fotograaf met verstand van marketing en een enorme kennis van allerlei soorten auto’s plus mijn kennis van computerprogramma’s, drone’s en het maken van gave video’s.

Pelle Koster

Fotograaf & klantencontact

pelle

Hey! Mijn naam is Pelle en ik ben momenteel 18 jaar oud en woon in Wijchen, ik ben dit jaar begonnen op het Koning Willem I college in Den Bosch! Ik heb gekozen voor de opleiding Junior Accountmanager en deze opleiding doe ik volledig in het Engels. Ook ben ik een enorme autoliefhebber en vind ik het altijd al interessant om alles van elk mogelijk merk en model te weten! Carsten en ik kennen elkaar al heel lang en zijn dus dit bedrijfje begonnen samen! Als u voor de rest nog vragen heeft kunt u via de contactpagina ons beide bereiken! 

-drone footage-

droneshots

hier ziet u wat gemaakte dronebeelden door ons!

-videografie-

over

video's

Wij maken met onze Sony camera hoge kwaliteit video’s. Al onze gemaakte beelden worden vervolgens op de computer samengevoegd tot een commercial look a like video. Naast een klapper van een video leveren wij professionele drone beelden om de kwaliteit van ons werk tot het maximale te halen. 

Deze video’s komen al helemaal tot hun recht op de beste locaties. Wij nemen de beste shots, op hoge snelheid over een dijk, slippend door een zandweg of rijdend over een weg. Uw huis of bedrijfspand zetten wij op de kaart met scherpe foto’s en video’s. Zo wint u de schoonheidsprijs op Funda en krijgt u nog meer klanten door een bedrijfsfilm op de website.

Voor verder vragen kunt u een mailtje sturen naar carsten@pcdesigns.nl daar beantwoord ik al uw vragen.

-fotografie-

over

foto's

Wij hebben een goede camera waarmee we hoge kwaliteit foto´s kunnen maken en wij bewerken deze uiteindelijk met Adobe Lightroom! Het fotogedeelte wordt beheerd door mij (Pelle) en de mooie video en  fantastische dronebeelden worden door Carsten voor u gemaakt.

Ook hebben wij een aantal prachtige speciale locaties voor u gevonden waar wij uw auto prachtig op de foto kunnen zetten! Maar natuurlijk doen wij ook aan het foto´s maken van huizen of kantoorpanden en daar maken wij natuurlijk ook de allerbeste foto’s van! Van binnen en van buiten en dus ook de fantastische dronebeelden van uw huis en de omgeving!

Als u voor de rest nog vragen heeft kunt u het beste een mailtje naar pelle@pcdesigns.nl sturen en daar beantwoord ik graag uw vraag!

-pcdesigns-

Bekijk ons online