Een wordpress website

Wat is wordpress?

WordPress bevat een enorm scala aan fantastische features. Een aantal van de hoogtepunten van wordpress staan hiernaast weergeven. Wilt u nu weten wat wij hiermee voor u kunnen betekenen? Kijk dan gerust rond op deze pagina of neem contact met ons op.

Toolbox

WordPress is een soort gereedschapskist. Vanuit hier kun je aanpassingen doen en wijzigingen aanbregen aan jouw website. Dit is de achterkant van de website.

Contact

Plugins

De plugins zijn het gereedschap van deze gereedschapskist. WordPress werkt samen met webdesign tools als Elementor.

Contact

Overzichtelijk

Vanuit het dashboard van wordpress krijg je snel overzicht in bezoekers, updates en mogelijke taken die nog uitgevoerd moeten worden.

Contact

SEO

Jouw wordpress website wordt snel gevonden door de verschillende SEO plugins die er mee samenwerken zoals Yoast en Rank Match SEO.

Contact

Wat bieden jullie aan?

Volledige website

Je hebt plannen voor het opzetten van een bedrijf, je hebt al een bedrijf of je bent simpelweg geïnteresseerd in een gave website. Wij maken het allemaal voor jou. Wanneer jij bij ons terecht komt met het verzoek voor een website gaan wij met jou om de tafel zitten voor het maken van een volledige website met alles wat er bij komt kijken. 

Stappenplan pcdesigns website

  1.  Wij gaan samen met jou kijken wat je website nodig heeft. Hiervoor plannen we een middag in via teams of live om de tafel.
  2. Mocht jouw website ook een logo nodig hebben? Wij maken ook simpele logo’s!
  3. Met jouw benodigdheden op een rijtje gaan we een Hosting regelen hierop komt jouw website te staan.
  4. Met de hosting geregeld kunnen wij beginnen met het bouwen van de website. 
  5. Voordat we beginnen met het bouwen van de website willen wij content/foto’s & video’s hebben voor op de website.
    1. Foto’s en video’s kunnen wij goedkoop maken. Bekijk onze foto’s en video’s pagina voor bedrijven. 
  6. Nadat de basis van de website staat krijgen jullie een vragenlijst voor aanvullende tekst/content voor op de website. 
  7. Met deze content maken wij de website af. 

pcdesigns website

Wij maken gebruik van de wordpress plugin. Hiermee kunnen wij snel een fantastische website in elkaar zetten zonder een woord te programmeren!

Wij bieden zelf Geen hosting aan. Wij gaan met uw eisen de beste host zoeken. Op deze manier zit u niet vast aan maandelijkse kosten aan ons! Wel aan de hosting, maar die is relatief goedkoop.

Een website zonder foto’s en/of video’s trekt niet veel aandacht. Bekijk onze foto’s en video’s pagina voor bedrijven om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. 

Zonder fatsoenlijke SEO vind niemand uw website. Wij maken gebruik van de yoast plugin zodat uw website bovenin google komt te staan!

Daarnaast hebt u bij ons de beste mond tot mond reclame, want wie houd er nou niet van vertellen over wat voor website je nou weer gemaakt hebt.

Elke klant is bij ons een nieuwe ervaring. Wij behandelen u niet als de volgende in de wachtrij maar als een nieuwe ervaring, een nieuwe samenwerking waarmee wij met onze website wonderen verrichten. 

Wij zijn 17 jaar en kijken uit naar onze samenwerking met jou! Bekijk onze contact pagina voor meer informatie over met wie jij in zee gaat!

Niemand klikt een website sneller weg dan een ongeduldige puber. Wij kijken vanuit dit perspectief en wij zorgen ervoor dat iedereen op uw website blijft.

Elke website heeft updates nodig. Als het geen wordpress updates zijn dan zijn het wel plugin updates. Wij houden deze updates up to date.

Mocht je achteraf aanpassingen willen aan jouw website of heb je hulp nodig met andere zaken? Dan staan wij met plezier voor u klaar!

Webdesign

Heb je onze curcus gevolgd of wil je liever zelf een website bouwen maar heb je geen idee hoe je deze moet indelen? In zulke situaties kunnen wij een ontwerp voor je maken. Dit ontwerp sturen wij naar jou op zodat jij aan de slag kan met het maken van je website.

Dit ontwerp bevat zowel een laptop als tablet en telefoon ontwerp. 

Cursus middag

Wil jij liever zelf een website maken? Dan bieden wij een cursusmiddag aan. Hierin gaan wij samen met jou een template website maken. Zodat jij na deze curcus alles weet over het gebruiken van Elementor en wordpress. 

Waarom zijn wij beter dan youtube tutorials? Aan ons kun je vragen stellen! Wij kijken mee met alles wat jij doet. Begrijp je iets niet? Terugspoelen is niet nodig, wij helpen jou meteen met al je problemen. Ook tijdens het bouwen van de website zijn we gratis beschikbaar voor het stellen van vragen. Tenzij je 24/7 ondersteuning nodig hebt. Dan reken we een uurtarief.

Meer informatie binnenkort op de cursus pagina!

-pcdesigns-

ready to roll?

photograpy, videografie &

webdesign