Youtubers

FOto's

fotografie

Voor Youtubers kunnen wij op fotogebied heel veel betekenen! WIj maken met onze hoge kwaliteit gear namelijk prachtige foto’s die u eventueel op uw social media platformen zou kunnen plaatsen of als background foto voor uw Youtube account waar je absoluut de show mee steelt! De mogelijkheden zijn bijna eindeloos en we kunnen door onze kennis van de omgeving de allermooiste plekken gebruiken om te shooten! Hieronder kunt u het aanbod zien wat wij allemaal te bieden hebben!

social video

social media video

Altijd al eens gedroomd van een hoge kwaliteit video die u op uw socialmedia zou kunnen plaatsten of wij die een fantastische Youtube video voor u in elkaar zetten en editen bijvoorbeeld! In deze video voor Youtube of een promotiefilmpje voor op Instagram laten wij alles met mooie details zien en leveren beelden waar niemand tegen op kan! Ook bij de social video’s is weer ontzettend veel mogelijk dus informeer zeker even naar wat we voor jou kunnen doen!

commercial

marktplaats commercial

Een gave video voor social media is leuk, maar wat als u iets wilt verkopen als een auto op marktplaats? Wij kunnen een commercial video maken voor u over uw product of eigendom. In onze gedetailleerde video laten wij alles zien wat uw product of eigendom te bieden heeft. Hiermee steelt u ongetwijfeld veel kijkers en wordt bijvoorbeeld u huis of auto snel opgemerkt en verkocht! Informeer ons vooral even naar wat we voor u kunnen betekenen!

Aanbod voor youtubers

Wij bieden een groot aanbod aan diensten waarmee wij u verder kunnen helpen. Heb u specifieke vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak maken over de prijs? Laat het ons weten en neem contact op via de contact pagina!

-pcdesigns-

laten we beginnen